Disneyland Parijs Breidt de komende jaren uit!

Disneyland Parijs: Een Magische Toekomst Vol Avonturen!

Welkom in de betoverende wereld van Disneyland Parijs, waar dromen werkelijkheid worden en avonturen nooit eindigen! Terwijl we vooruitkijken naar de komende jaren, kunnen we niet anders dan opgewonden zijn over de spannende ontwikkelingen die op ons te wachten staan. Wat misschien nog wel opwindender is, is het feit dat Disney maar liefst 2 miljard euro investeert in deze betoverende nieuwe toevoegingen aan het park.

Frozenland: Waar Sneeuw en Magie Samenkomen

Een van de meest langverwachte uitbreidingen van Disneyland Parijs is Frozenland, dat ons meeneemt naar het adembenemende koninkrijk Arendelle. Hier komen Elsa, Anna, Olaf en de hele Frozen-bende tot leven in een betoverende wereld van ijs en sneeuw. De aankomende attractie "Frozen Ever After" zal bezoekers meenemen op een boottocht door Arendelle, compleet met verbluffende animatronics en iconische nummers uit de film. Bereid je voor om te zingen en te lachen terwijl je deze onvergetelijke reis maakt!

Disneyland Parijs Frozenland and Starwars Land in Disney Studio park

Star Wars Land: Een Galactisch Avontuur

Voor alle Star Wars-fans is Disneyland Parijs bezig met de bouw van een epische Star Wars-uitbreiding, bekend als "Star Wars: Galaxy's Edge." Hier kunnen bezoekers zich onderdompelen in de grootsheid van het Star Wars-universum. Stap aan boord van de Millennium Falcon in de "Millennium Falcon: Smuggler's Run" attractie, waar je de kans krijgt om zelf een smokkelaar te zijn. En als de duisternis valt, komt het gebied tot leven met spectaculaire shows en ontmoetingen met iconische personages zoals Chewbacca en Kylo Ren. Het is een droom die uitkomt voor elke Jedi en Sith!

Avengers Campus: Waar Superhelden Samenkomen

Recentelijk geopend, brengt de Avengers Campus de wereld van Marvel Comics tot leven in Disneyland Parijs. Hier kun je je innerlijke superheld omarmen en deelnemen aan trainingen bij het Avengers Initiative. De attractie "Web Slingers: A Spider-Man Adventure" stelt je in staat om samen met Spider-Man de strijd aan te gaan tegen boosdoeners. Vergeet niet om te genieten van een heerlijke maaltijd bij Pym's Kitchen, waar eten wordt getransformeerd tot een groots avontuur!

Avenger Campus Disneyland Paris

Een Magische Toekomst

Terwijl Disneyland Parijs voortdurend evolueert en nieuwe werelden ontdekt, kunnen we niet anders dan enthousiast zijn over de magie die ons te wachten staat. Of je nu fan bent van Frozen, Star Wars of Marvel, er is voor iedereen wel iets om van te genieten. Dus pak je tickets, trek je beste Disney-outfit aan en maak je klaar voor een toekomst vol magische avonturen in Disneyland Parijs!

We hopen dat deze blog je enthousiast heeft gemaakt over de spannende ontwikkelingen in Disneyland Parijs. Blijf op de hoogte van de nieuwste updates en plan je volgende reis naar dit betoverende park vol avonturen en magie! Natuurlijk bestel je jouw favoriete items in de webshop van StartedWithTheMouse.

 

Bekijk onze nieuwste video op YouTube, Abboneer je op onze magische kanaal voor nog meer Disney content:

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen