Disney Markt(en) in Nederland en België 2024

Disney Markt(en) in Nederland en België 2024

Dit jaar is StartedWithTheMouse verheugd om deel te nemen aan verschillende Disneymarkten in Nederland en België, waar we de unieke en betoverende wereld van Disney met zoveel mogelijk mensen willen delen. Bij onze stands op deze markten bieden we een uitgebreide collectie van magische spullen aan, variërend van Loungefly-tassen tot Disney Home-decoratie en prachtige Disney Jim Shore Traditions-beeldjes.

Een van de aankomende evenementen waar je ons kunt vinden, is de Corsomarkt in Lisse op 19 en 20 april. Hier kunnen bezoekers niet alleen genieten van de prachtige bloemrijke praalwagens, maar ook van de magische sfeer die wij met onze Disney-collectie creëren.

Op 25 mei zijn we aanwezig op de Magische Disney Markt in Meppel, waar we een breed scala aan Disney-producten zullen presenteren die zowel jong als oud zullen betoveren.

En natuurlijk zijn we ook van de partij op de 10e editie van de Disneymarkt HDE in Den Haag, waar we onze passie voor Disney met gelijkgestemde fans kunnen delen.

Maar dat is nog niet alles! Onze grootste aanwezigheid vindt plaats op de Fantasia Markt in Vught, de grootste Disney-markt van Nederland. Hier zullen we een ware winkelstand opzetten met een uitgebreide selectie van onze magische producten, zodat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de betoverende wereld van Disney.

Wil je geen van deze magische evenementen missen? Neem dan een kijkje op onze evenementenpagina voor meer informatie en ontdek waar je ons kunt vinden: StartedWithTheMouse Events

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op een van deze betoverende evenementen en om samen de magie van Disney te vieren! Wil je een voorproefje? Bekijk dan de onderstaande video

 

 

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar