Magische Avonturen in Disneyland Parijs: Ons Team Reist Af voor Jullie! DLP Shopping service

Magische Avonturen in Disneyland Parijs: Ons Team Reist Af voor Jullie! DLP Shopping service

Magische Avonturen in Disneyland Parijs: Ons Team Reist Af voor Jullie!

Hallo Disney-liefhebbers!

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen! Eind september, begin oktober vertrekken twee van onze magische teamleden naar de meest betoverende plek op aarde: Disneyland Parijs! ✨🎢

Onze missie? Om jullie weer te voorzien van de mooiste, meest inspirerende content. Van de kleurrijke parades en verbluffende attracties tot de nieuwste merchandise die je hart sneller doet kloppen – wij zijn er om alle magie vast te leggen en met jullie te delen!

Maar dat is niet alles! We willen onze liefde voor Disney met jullie delen op een nog specialere manier. Daarom bieden we jullie een exclusieve shopping service aan tijdens onze reis. Heb je iets gezien dat je graag wilt hebben uit het magische land? Laat het ons weten, en wij nemen het voor je mee!

Hoe werkt het?

  • Je betaalt de verkoopprijs van het artikel + 21% (BTW) en een klein bedrag van €1 extra per item en de eventuele verzendkosten uiteraard. Dit kleine bedrag is omdat wij belasting moeten afdragen, en wij willen ervoor zorgen dat we deze service kunnen blijven aanbieden zonder hobbels op de weg.
  • Stuur ons simpelweg een e-mail naar info@startedwiththemouse.com met wat je graag wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat het voor je wordt geshopt tijdens onze magische trip!

Of je nu op zoek bent naar die ene limited edition pin, een zacht knuffeltje of het nieuwste Disney-accessoire, wij staan klaar om jouw Disney-dromen waar te maken.

Mis deze kans niet om een stukje magie rechtstreeks uit Disneyland Parijs naar jouw huis te halen! Uiteraard is onze Merchandise ook nog verkrijgbaar in de webshop en onze showroom!✨

ZurĂĽck zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar