Disney Thema Bataviastad Outlet StartedWithTheMouse Blog

SPECIAL: Een Magische Zomer in 2024 bij Bataviastad Fashion Outlet Lelystad!

Het is alweer een tijdje geleden dat we een magische nieuwe blog met jullie hebben gedeeld. Daarom hebben we deze week iets extra bijzonders voor jullie in petto: een Bataviastad Fashion Outlet Lelystad special! Deze zomer heeft Bataviastad namelijk een betoverende Disney-make-over ondergaan. Uiteraard zijn wij hier langs geweest om onze ervaringen met jullie te delen.

Zoals je op de foto's kunt zien, is de hele fashion outlet omgetoverd tot een waar Disney-paradijs. De etalages van de winkels zijn versierd en bestickerd met diverse Disney-karakters. Je vindt er Donald, Katrien, Mickey, Minnie, Goofy en Pluto op verschillende plekken.

Disney Merch bij Diverse Winkels

Verschillende winkels verkopen nu ook Disney-merchandise. Bij Crocs vind je bijvoorbeeld diverse Disney-crocs en clicks om ze te versieren. Bij Swarovski kun je prachtige Disney-sieraden kopen, en ook Fossil doet mee met een magische collectie. Als je een aankoop doet bij een van de deelnemende winkels, kun je vervolgens je patches voor op je kleding ophalen in de Disney Experience Hub, die midden in de outlet te vinden is. Deze patches kun je zelfs ter plekke op je kleding laten drukken.

De Disney Experience Hub

De Disney Experience Hub is een leuke toevoeging aan het Disney-thema. Hier heb je de mogelijkheid om op de foto te gaan met diverse kartonnen Disney-figuren. Daarnaast is er een ruimte waar je foto's kunt maken en worden er op oldschool tv-schermen verschillende Disney-cartoons afgespeeld.

Kortom, wij vinden de samenwerking tussen Disney en Bataviastad een magisch succes en raden iedereen aan om deze zomer een kijkje te gaan nemen. Bedankt voor het lezen van deze magische blog! Voor de leukste Disney-collectibles en merch, neem gerust een kijkje in onze webshop: www.startedwiththemouse.com

Bekijk de Video met onze ervaring hieronder:

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar