Waarom Disneyland Parijs in Deze Stijl Gebouwd Is

Waarom Disneyland Parijs in Deze Stijl Gebouwd Is

Welkom bij weer een nieuwe blog van StartedWithTheMouse! Vandaag duiken we in de magie van Disneyland Parijs en ontdekken we waarom Main Street, U.S.A. in deze bijzondere stijl is gebouwd.

Walt Disney’s Jeugdherinneringen
Main Street, U.S.A. in Disneyland Parijs is gebaseerd op een Amerikaanse stad rond 1910. Deze periode neemt ons mee terug naar de jeugd van Walt Disney, waar hij dierbare herinneringen aan koesterde. Het is een tijdperk dat hem inspireerde en waar hij altijd met nostalgie aan terugdacht. Dit stukje geschiedenis brengt een vleugje van Walt's eigen ervaringen en dromen naar het park.

Prachtige Details
Als je goed rondkijkt in Main Street, vind je overal prachtige details uit deze tijd! Van de architectuur tot de decoraties, elk element is met zorg en aandacht ontworpen. Sommige details bevatten zelfs een kleine verrassing. Wil je meer weten over deze verrassingen? Bezoek dan onze blog op www.startedwiththemouse.com voor een diepere duik in deze verborgen schatten.

Ontdek de video over dit onderwerp op YouTube! (Tekst gaat verder onder de video.)



Gebouwd om Lang Mee te Gaan
De meeste gebouwen in Disneyland Parijs zijn van baksteen gebouwd en zijn bedoeld om zo lang mogelijk mee te gaan. Dit geldt zeker voor de gebouwen rondom Main Street. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat deze betoverende straat zijn charme en schoonheid behoudt, zelfs na vele jaren van bezoekers verwelkomen.

Walt’s Hobby
Naast zijn passie voor animatie had Walt Disney altijd een grote interesse in de transportindustrie, vooral in auto's en treinen. De snelle technologische ontwikkelingen binnen deze sector fascineerden hem enorm. Dit zie je terug in de vele transportgerelateerde details en attracties binnen het park, die een eerbetoon zijn aan Walt's liefde voor deze machines.

Bedankt voor het Lezen!
We hopen dat je genoten hebt van deze kijkje achter de schermen bij Disneyland Parijs. Door te begrijpen waarom het park op deze manier is ontworpen, kunnen we nog meer waardering krijgen voor de magie die Walt Disney heeft gecreëerd.

Vergeet niet om onze video te liken en je te abonneren op ons kanaal voor meer interessante verhalen en weetjes over Disney! Voor de leukste Disney merch en blogs kan je altijd terecht op www.startedwiththemouse.com.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

---

Met deze blog hopen we je een beter inzicht te hebben gegeven in de unieke stijl en bouw van Disneyland Parijs. Tot de volgende blog van StartedWithTheMouse!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en producten in onze magische webshop

Back to blog

Leave a comment